Ανάπτυξη εφαρμογών τεχνολογίας

Δημιουργούμε προηγμένα και αξιόπιστα προϊόντα Εφαρμοσμένης Ψηφιακής Τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την παροχή ποιοτικών Υπηρεσιών Υποστήριξης, στους τομείς της Πρωτογενούς Παραγωγής, των Logistics και του Περιβάλλοντος.

Καινοτόμες εφαρμογές ΤΠΕ
Τεχνικές μελέτες συστημάτων
Ανάπτυξη ψηφιακών προϊόντων
Οργάνωση & Διοίκηση
Συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Οι
Υπηρεσίες μας

Συνδέουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με τη στρατηγική ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την ολοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών μας, μέσα από την υλοποίηση κορυφαίων και εξατομικευμένων τεχνολογικών λύσεων, εφαρμογών και συστημάτων οργάνωσης:

Οργάνωση & Διοίκηση (Management)
Η βέλτιστη διαχείριση και οργάνωση δομών επιτυγχάνεται μέσα από καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές που αναπτύσσονται με αποκλειστικά εξατομικευμένες παραμέτρους, σε κάθε βήμα -από την ανάλυση και τη διαχείριση, μέχρι και την περάτωση και την αποτίμηση.
Περισσότερα
Ανάπτυξη Προϊόντων
(Product Development)
Στην Ανάπτυξη Προϊόντων, στόχος μας είναι τόσο η βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας, όσο και η βελτιστοποίηση των πραγματικών παραμέτρων, μέσα από καινοτόμες εφαρμογές ΤΠΕ και της εμπεριστατωμένης ανάλυσης των δεδομένων.
Περισσότερα
Υποστήριξη Προγραμμάτων (Project Support)
Για την ολοκληρωμένη Υποστήριξη Προγραμμάτων και Ερευνητικών Έργων, χρησιμοποιούμε 3 βασικά εργαλεία: την εξατομικευμένη υποστήριξη έρευνας, μέσα από τεχνολογικές εφαρμογές, τον υποστηρικτικό σχεδιασμό επιχειρηματικών δράσεων και προγραμμάτων, καθώς και την ανάπτυξη υποστηρικτικών εφαρμογών τεχνολογίας.
Περισσότερα

Τομείς
Δράσης

Η Engineers for Business εξειδικεύεται σε 3 βασικούς τομείς δράσης για τη δημιουργία και παροχή των τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών της, μέσα από την εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία και την εκτεταμένη εμπειρία της:

Πρωτογενής Παραγωγή

Μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης του πρωτογενή τομέα.

Περισσότερα

Logistics

Μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών τεχνολογίας, για την υποστήριξη δράσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα και logistics.

Περισσότερα

Περιβάλλον

Μέσα από εφαρμογές και μοντέλα διοίκησης που υποστηρίζουν τη διαχείριση της βιωσιμότητας και τη βελτιστοποίηση της περιβαλλοντικής επίδοσης.

Περισσότερα

Έρευνα

Η εμπειρία μας βασίζεται στην υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων και εφαρμογών τεχνολογίας

TREEADS: A Holistic Fire Management Ecosystem for Prevention, Detection and Restoration of Environmental Disasters

KYKLOS 4.0: An Advanced Circular and Agile Manufacturing Ecosystem Based on Rapid Reconfigurable Manufacturing Process and Individualized Consumer Preferences

PALAEMON: A Holistic Passenger Ship Evacuation and Rescue Ecosystem

FIELDS: Addressing the Current and Future Skill Needs for Sustainability, Digitalization, and the Bio-Economy in Agriculture: European Skills Agenda and Strategy

AGRI.AWARE: Designing and Developing of an Innovative Agricultural Fleet Management System to be Operated Through a Mobile Application

AGROTRACE: Ολοκληρωμένο Σύστημα Agrologistics για την Ιχνηλάτηση και Υποστήριξη Διάθεσης Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών

BIOCIRCULAR: Βιοπαραγωγικό σύστημα κυκλικής γεωργίας ακριβείας

Συνεργάτες

Η Engineers for Business έχει αναπτύξει συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης με κορυφαίους φορείς και εταιρείες σε παγκόσμια κλίμακα:

efb,efb-collaborations-Aarhus-UNI
efb-collaborations-Geosense
efb-collaborations-Brunata
efb, efb-collaborations-Arx
EFB, efb-collaborations-aristoteleio

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας; Είμαστε στις υπηρεσίες σας! Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Διεύθυνση

Δεκάτης Εβδόμης Νοεμβρίου 79, 55534, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο

(+30)2310 222 072

Email

Info@efb.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

CAPTCHA image

Μας βοηθά να αποφύγουμε ανεπιθύμητα μηνήματα.